sadsad x
asdasd
2017 Sonbahar Renk Modası

2017 Sonbahar Renk Modası

09 Eylül 2017

Sonbahar sezonunda hangi renklerin daha revaçta olacağını bilmek ister misiniz? Bu sezon elbise modellerin de hangi renkleri daha sık göreceğiz? Sonbahar için hazırlanan yeni modellerin tasarımlarında, kesimlerinde ve kullanılan renklerde tasarımcıların olabildiğince özgür bıraktıkları hayal güçlerine şahitlik etmeye hazır mısınız? 70’li 80’li yıllara damgasını vuran modelleri ve renkleri sonbahar-kış modasında yepyeni halleri ile karşımızda bulacağız gibi duruyor. Eskilerin yeniden tasarlandığı 2017-2018 sonbaharının moda renkleri hangileridir?

Geleneksel etnik elbiselerden, kadifelere, süetlere kadar birçok yeni tasarım bu sonbahar mevsiminde sizlerle buluşmaya hazır. Renk olarak bu yıl neler trend olacak? diye soruyorsanız soğuk renklerden sıcak renklere kadar neredeyse renk paletinde bulunan tüm renkleri sayabiliriz. Hatta bazı modeller de desenler içinde tüm bu renkler aynı anda karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Koyu renklerin hakim olduğu bir sezon sonunda sonbahar sezonunda daha çok açık renkleri görmeye hazır mısınız? Açık pembeden açık kahverengiye kadar sonbahar sezonu hem canlılığı hem de tam sezonu yansıtan renkleri ile karşımızda.  Koyu renklerin yerini koruduğu 2017-2018 sonbahar modasında bordo her zamanki gibi karşımızda.

2017-2018 Sonbahar Moda Renkleri

Maskülen tarzlar, bohem tarzlar derken şimdi de gelin birlikte renkleri inceleyelim. Her rengin bir dili olduğunu daha önceki yazımızda belirtmiştik. Giydiğiniz, seçtiğiniz her renk aslında sizin kişiliğinizi yansıtıyor. Bu yılın moda renkler arasında bordo, koyu tonlar, açık tonlar yerini aldı. Merakla beklediğimiz bu yılın moda renkleri arasında;

Bordo

Sanırım her bayanın en sevdiği renk diyebiliriz. Siyah renk gibi kurtarıcı bir özelliği bulunan bordo, bu sezonun sonbahar-kış kreasyonunda da başı çekiyor. Çiçek desenlilerden, bordonun kadife kumaş ile buluşması, hanımların favori parçaları arasına girmeye hazır.

Koyu Tonlar

Koyu tonların her bayana yakışan renk grubunda olduğunu söylersek sanırım yanlış olmaz. Koyu tonlardaki renkler sonbahar geçişlerinde yani mevsim geçişlerinde en çok tercih edilen renkler arasında. Özel günlerinizde tercih edebileceğiniz gibi günlük hayatta da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Canlı Açık Pembe

Açık pembe, koyu pembe, pudra kısacası pembenin tüm tonları. Hanımların en sevdiği renk olduğu gibi moda endüstrisinin de en sevdiği renklerden biri olmaya devam ediyor. Pudra renkle beraber bir diğer özel renk olan gül kurusunda bu yılın en çok aranan trend renk grubunda olacağını söyleyebiliriz. Moda haftasında gerçekleşen defilelerde gördüğümüz kadarıyla bu renk ve tonlarının tasarımcılarca fazlaca tercih edildiğini gördük. 

Açık Kahve

Sonbaharın rengi nedir? diye sorsalar sanırım büyük çoğunluk cevap olarak açık kahve olduğu söyleyecektir. Yani sonbahar mevsimini yansıtma konusunda bir hayli başarılı olan ve rahatlıkla sonbaharın ana trend rengi olduğunu söyleyebileceğimiz 'Açık Kahve’  de, 2017-2018 yılının favorileri arasında yerini almaya hazır. Bu yılın moda rengi olarak bahsettiğimiz açık kahverengi aslında pembe tonlu açık kahvedir. Bu rengin moda dünyasında ki diğer bir adı ise Butterum olarak biliniyor. Mevsim geçişi olarak gerçekten başarılı bir renk olan pembe tonlu açık kahve, daha çok karışım yapılarak oluşturulmuş.

Canlı Lacivert

Sonbahar moda renkleri arasında canlı lacivert tonunu da çok fazla göreceğiz. Giyeceğiniz özel parçalara stil kazandıracak canlı lacivert, sonbahar mevsiminde canlandırıcı özellik taşıyor.

Altın Kireç Rengi

Bu yılın favori renkleri arasında altın kireç rengi, sarı ve yeşilin ortak karışımından ortaya çıkıyor. İki rengin karışımı ile ortaya çıkan bu neşeli renk, ferah görünümüyle sonbahar ayında size yazı yaşatacağını söyleyebiliriz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.