sadsad x
asdasd

2024 İlkbahar/Yaz 

Moda Selvim, tesettür giyim alanında son derece bilinen ve sevilen marka en uygun fiyata en kaliteli ürünleri siz değerli müşterilerine sunmaktadır. 

 

 Moda Selvim 2023/2024 İlkbahar / Yaz

 

 Bu koleksiyonda mevsimin sevilen ve son moda ürünleri bulunmaktadır. Bunlar; abiyeler, elbiseler, eşarplar, tunikler, etekler, kabanlar, feraceler, bluzlar, gömlekler ve çok daha fazlasıdır. 

 

 Moda Selvim Tunik Modelleri

 

 Spor ve şık tunik, her zaman kadınlar için kurtarıcı bir parça olmaktadır. Bir eşofmanla ya da güzel bir kumaş pantolon ile kombinlenebilmektedir. Moda Selvim adresinde 2023-2024 ilkbahar/yaz koleksiyonunda ise birbirinden güzel desenler de ve her renkte tunik modelleri mevcuttur.

 

 Bunlar; yazı detaylı, desenli, puantiyeli, düğmeli, düğme detaylı, çizgili, yakası bağlamalı şifon, nakış işlemeli, kolyeli, kapüşonlu, saten, taş detaylı jesika, fırfır detaylı, püskül detaylı aerobin, ekoseli, dantelli aerobin, desenli saten, aerobin çapraz, çapa desenli, taşlı aerobin, cepli çizgili, fular yakalı, sade ve yırtmaçlı olmak üzeredir. 

 

 Moda Selvim Abiye Modelleri

 

 Özel günlerin vazgeçilmezi abiyeler hemen hemen her kadının dolabında olması gereken parçalardandır. En güzel tesettür abiyeler ise birden çok modeli ile Moda Selvim de mevcuttur. 

 

 Bunlar; boncuk işlemeli, gipür detaylı simli tül, kemerli şifon, incili kemerli tül, piliseli şifon, dantel detaylı şifon, kuyruklu dantelli, fırfır yakalı şifon, balon kollu, pul payet işlemeli, drapeli janjan, puantiyeli organze, sim detaylı saten, kolları pelerinli, pelerin detaylı şifon, desenli tül ve yandan bağlamalı saten tesettür abiye olmak üzere abiye

 modelleri ve daha fazlası mevcuttur.

 

 Moda Selvim Ferace Modelleri

 

 Tesettür modasının vazgeçilmezlerinden biri de feracelerdir. Feraceler her zaman kullanışlı bir üründür. Moda Selvim de birçok farklı ferace modeli mevcuttur.

 

 Bunlar; nakış detaylı Medine ipeği, kuşgözü detaylı kot, armalı, inci detaylı Medine ipeği, nakış işlemeli prada, yazı baskılı Medine ipeği, omzu fırfırlı mevsimlik, kemerli aerobin, gizli düğmeli prada, fermuarlı Medine ipeği, yakası bağlamalı, nakış işlemeli, önden düğmeli aerobin, önü fermuarlı ve kapüşonlu aerobin olmak üzere modeller mevcuttur. Yeni sezon ürünleri incelemek ve sipariş vermek için modaselvim.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Filtrele

1

Modaselvim SUAL Sual Drapeli Tül Abiye 4674SRH861 Zümrüt

7

Modaselvim Elbise Desenli Kemerli Şifon Elbise 5206AL357 Laci

7

Modaselvim Elbise Desenli Kemerli Şifon Elbise 5206AL357 Mint

9

Modaselvim Kombin Piliseli Etekli Sandy Takım 2008MEY846 Kahve

9

Modaselvim Kombin Piliseli Etekli Sandy Takım 2008MEY846 Zümrüt
   İndirim
  İndirim

11

Modaselvim RAMAZAN BEREKETİ 🌙 Beli Lastikli Terikoton Elbise ASM2683 Zümrüt
   İndirim
  İndirim

11

Modaselvim RAMAZAN BEREKETİ 🌙 Beli Lastikli Terikoton Elbise ASM2683 Siyah

8

Modaselvim Kombin Kemeri Zincirli Bürümcük Takım 215YNS93 Benetton Yeşili&Ekru

8

Modaselvim Kombin Kemeri Zincirli Bürümcük Takım 215YNS93 Asit&Siyah
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.