sadsad x
asdasd
2018 Spor Uzun Tunik Modelleri

2018 Spor Uzun Tunik Modelleri

27 Eylül 2017

Spor tunik modelleriyle şık kombinler yapmaya ne dersiniz? Sadece tesettür giyimde favori olmayan bu parçalar tüm hanımların sevdiği modeller arasında yerini alıyor. Uzun triko tuniklerle tüm kış kendinizi hem rahat hem de şık yapabilirsiniz. Bu tunik modeli daha çok genç hanımlarımızın daha çok ilgi gösterdiğini de söylememiz gerekiyor. Tarzlarını konuşturmaktan hoşlanan bayanları bu modelin sade duruşuna kendi yaratıcılıklarını da katarak bambaşka havaya bürünüyorlar.

Bazen değişik bir şal bağlama stili bazen ise üste giyilen yelekle klasik bir havaya rahatlıkla bürünebilirsiniz. Ama tabi burada önemli olanın seçtiğiniz yelek modeli olduğunu unutmamalısınız. Uzun yelekler klasik hava oluştururken, şişme uzun veya kısa yeleklerle daha spor bir görünüm yakalayabilirsiniz. Bu kombini kışın soğuk günlerinde de tercih edebilirsiniz. Bu tarz için ayakkabı seçiminiz çizme olabileceği gibi alternatif olarak botta tercih edilebilir. Yağmur çizme çeşitlerinden tutun topuklu çizmelere kadar her modelle çok şık kombinler oluşturabilirsiniz.

Rahatlığın Diğer Adı: Tunik Modelleri

Şık, zarif ya da rahat kelimelerinden hangisi size daha yakın? Hepsini mi seversiniz yoksa sadece tek bir tanesi mi sizin için olmazsa olmaz? Tarzınızı oluştururken öncelikle bu sorunun cevabına dikkat etmelisiniz. Giyinirken rahatlığı seviyorsanız uzun, kısa, salaş tunik modelleri tam size göre. Kombin yapma konusunda daha önceden belirttiğimiz gibi genç hanımlarımız bu konuda oldukça başarılılar. Hal böyle olunca bu düz kesim uzun tunik modelleriyle harika, şık kombinler yapabilirler.

Aksesuar seçimlerinde de başarılı olan hanımlarımız düz kesim triko üstlerine kolye kullanabilirler. Oldu da satın aldığınız tunik modeliniz uzun geldi. Böyle durumlarda belinize aynı renk yada daha zıt bir renk kemerle tuniğinize farklı bir hava katabileceğiniz gibi uzunluğunu da biraz kısmış olursunuz. Spor tarz tunik modellerini yakından incelemek için tıklayınız.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.