sadsad x
asdasd
2018-2019 Tesettür Elbise Trendinde Olanlar

2018-2019 Tesettür Elbise Trendinde Olanlar

24 Ekim 2018

2018-2019 Sezonun Tesettür Elbise Kombinleri Tesettür modasında en kolay ve şık çözümlerden olan elbiseler, farklı tarzları ile her zevkten kadına hitap edebilmektedir. Canlı renklerin olduğu bir elbise yaz modasını taşırken, kapalı renklerin olduğu elbise kış modasını yansıtmaktadır. Bu sezon tesettür giyim modasını yazlık tesettür elbise modelleri belirlemiştir. Birbirinden şık elbise modelleri ile pratik kombinler oluşturmak mümkündür. Baş döndüren elbise modelleri her ortam için uygundur. Tesettürlü kadın kendi bedenine ve tarzına uygun elbiseyi kolayca bulabilmektedir. Günlük hayatta tercih edilen elbiseler, babet veya spor ayakkabılar ile kombinlenir.

 

 Çiçek desenli elbise modellerini, sade ve düz olan aksesuarlar ile kombinlemek mümkündür. Klasik tarzda olan elbise modelleri, özel davet ve gecelerde giyilmektedir. Seçilen tesettür elbise modeli girilecek ortam için uygun olması şıklığın yakalanmasını sağlar. Kaliteli kumaşlardan üretilen elbiseler seçilerek tüm bakışların odak noktası olmak mümkündür. Elbise modelleri her sezonda değişiklik gösterdiği gibi 2018 sezonunda da birbirinden farklı modelleri ile değişiklik göstermiştir. Tesettürlü kadınlar seçtikleri elbiselerle, kendi tarzlarını gösterme ve sunma şansı bulmuştur.

 

 2018 Tesettür Elbiselerin Tesettür Modası İçin Önemi

 

 Geniş modellerin olduğu elbiseler tercih edilirken, tesettür modasına uygun olması önem arz etmektedir. Modaya uygun olmayan tesettür elbise modelleri sezonun şıklığından uzaklaşılmasına neden olmuştur. 2018 sezonunda inci detaylı elbiseler yoğun ilgi görmüş ve çok fazla sayıda tesettürlü kadın tarafından satın alınmıştır. Sezonun farklı bir modeli olan güpür detaylı elbiselerde yoğun bir ilgi ile karşılaşmıştır. Kolay kombinlenen elbiseler göze çarpmış ve kombin işlemi yapılırken bütünlüğün bozulmamasına önem verilmiştir.

 

 Girilen her ortamda şıklık oluşturmak için 2018 modası olan elbise modellerinin iyi bilinmesi gerekir. Elbise ile uyumlu olan eşarp veya şal kullanmak önemlidir. Açık renkli elbise seçiminde, eşarbın rengi mavi ve mavinin tonları olmalıdır. Koyu elbise tercihindeyse yeşil ve yeşilin tonlarındaki eşarplar takılmalıdır. Çiçek desenli elbise modelleri bordo renkli şal veya eşarp ile kombinlenir. Kilo problemleri olan tesettürlü kadınlar elbisenin renginin koyu renkte olmasına dikkat etmelidir. Şifon kumaştan üretilen elbise, kilolu bayanları daha kilolu göstereceğinden şifon elbise seçilmemelidir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.