sadsad x
asdasd
2018 Ferace Modelleri ve Renkleri

2018 Ferace Modelleri ve Renkleri

23 Ağustos 2018

Tesettür giyimde kurtarıcı nitelik taşıyan ferace modelleri bu yıl da kendini yenileyerek vitrinlerdeki yerini aldı. Her mevsim ve sezona uygun olan modelleriyle kendini gösteren feraceler, ayak bileklerine kadar uzun olması sebebiyle elbise olarak da dikkatleri üzerine çekmektedir. Kemerli, kemersiz, düz, nakışlı, desenli ve buna benzer binlerce çeşidi barındıran modeller, her tarza ve yaşa uygun seçenekler sunmaktadır. Feracelerde ayakkabı ve şal kombini yaparken canlı renklerin koyu renklerle birlikte tercih edilmesi şıklığınıza şıklık katacaktır. Eski sezonlarda abiyeler için genelde gizli düğmeler mevcut idi. Ancak bu sezon dikkat çeken iri düğmeler ve gösterişli kemerle ön plana çıkarak tesettür giyime yenilikler katmıştır.

 

 BİRBİRİNDEN ŞIK MODELLERİN UYUMU

 

            Son yıllarda moda severler için gözde haline gelen ferace modelleri içinde oldukça farklı tarzlar ortaya çıkmış bulunmaktadır. Düğün, davet gibi çeşitli organizasyonlarda ne giyeceğim derdine son veren bu kıyafetler, dolaptaki diğer kıyafetlerle doğru ve etkili kombin edildiği takdirde şıklığınıza şıklık katacaksınız. Özellikle gençler tarafından son dönemlerde sıklıkla kullanılan kot feraceler ayak bileklerine kadar inmekle birlikte vücudu da sararak oturmaktadır. Her ortama ve her kombinasyona uygun bu model gençler tarafından oldukça tercih edilmektedir. Bu model, sportifliği ve şıklığı sebebiyle genelde spor ayakkabı ile kombin edilmektedir. Şık ve spor bir şal ile desteklendiği zaman ise göz alıcı bir şıklık elde edilebilmektedir.

 

 FERACE MODELLERİNDE SEZONUN RENKLERİ

 

            2018 yaz sezonu itibari ile ferace modellerinde binlerce çeşit renkler vitrinleri süslemiştir. Bayanların gözlerini alan cıvıl cıvıl renkler, her kıyafet ve ayakkabı ile rahatlıkla kombin edilebilir. Bu sezon ön plana çıkan renklerden biri olan mürdüm genellikle her tarza uygun ferace çeşitleri arasında mevcuttur. Mürdüm dışında haki yeşili, bordo, siyah gibi renkler de mevcut olan renkler arasındadır. Feraceler sadece bir dış giyim değildir. Aynı zamanda bir elbise olarak kabul ediliyor. Bu sebeple renk seçimi de oldukça önem taşımaktadır. Bu sezon modacılar tesettürlü bayanlar için en kaliteli ve en canlı renkleri tasarlayarak moda severler dünyasına sunmuş bulunmaktadır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.