sadsad x
asdasd
2017 Tesettür Tulum Modelleri

2017 Tesettür Tulum Modelleri

19 Temmuz 2017

Modayı yakından takip eden hanımlarımız bu yılın elbise modellerinden sonra en çok tercih edilenlerin tulum olduğunu bilirler. Tesettürlü hanımlarımızın zevkleri nasıl olursa olsun zarifliklerine uygun tulum modellerine asla hayır diyemeyecekler.

Birbirinden şık ve farklı tasarımlara sahip tesettür tulum modelleri ile sizde tarzınızı üzerinizde yansıtmaya ne dersiniz? Moda Selvim’in kendine özel tasarım tulum modeli ile bunu yakalayabilirsiniz. Belindeki kemer ve bol paça model tulum ile şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Özel olarak tasarlanmış haki yeşili tulum modelini sadece Moda Selvim online satış sitesinde bulabilirsiniz.

Haki tulum modelini satın almak için tıklayınız.

Bu Yazı Daha Enerjik Geçirin

Tesettür elbise koleksiyonlarından sonra tulum modelleri, bu yazın parlayan parçası ile yaz aylarını serin serin geçirmenize yardımcı oluyor. Sıcak yaz günlerinde, çiçek desenli ve düz renk tulum modelleri ile göz doldururken, özel tasarımlarıyla bambaşka bir hava bürünün. Hafif kumaş tasarımları ile hanımları etkisi altına alan tulum modelleri, sıcak yaz günlerinde enerjinizi yüksek geçirmenizi yardımcı oluyor.

Çiçek Desenli Tulum Modelleri

2017 yılının tesettür moda dünyasında en çok sevilen tulum modelleri, duruşları ile hanımlarımız modern ve zarif bir hava kazanıyor.  Lale ve çiçek desenli tulum modelleri, sıcak yaz günlerinde rahat etmek isteyen hanımlarımıza serin bir şıklık sunuyor.

Lale desenli tulum modeli satın almak için tıklayınız.

Her zevke hitap eden tulum modelleri Moda Selvim’de. Yeni sezon tulum modelleri, kendi tarzınızı yansıtacağını düşündüğünüz en doğru parçaya olduğunu düşünüyorsanız, sizde uygun fiyatlarda hemen sahip olabileceksiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.