sadsad x
asdasd
2017 Ferace Modası Nelerdir?

2017 Ferace Modası Nelerdir?

16 Haziran 2017

Modayı yakından takip eden ve özellikle günlük hayatta ferace şıklığı ve rahatlığından vazgeçemeyen bayanlar için 2017 yılının trend olan ferace modellerini makalemizde topladık.

 Tesettürlü bayanların vazgeçilmez kıyafetleri arasında yer alan ve her daim dolaplarını süsleyen feraceler 2017 yılı tesettür dünyasının vazgeçilmezleri arasında yerini almaktadır. Ferace de öne çıkan detaylar ise aşağıdaki gibidir: 

 1- Zımba ve çeşitli amblemlerin yanı sıra, kollarında şık düğme detayları göze çarpmaktadır. Süslemek ve farklı bir görüntü elde edebilmek için süs fermuarlar dikkat çekmektedir. Bunların yanı sıra taş işleme sevenler için bu tarz modellerde bu sene öne çıkmaktadır. Daha spor ve gençlere hitap etmesi açısından ise çizgi film kahramanlarının resimleri ve komik çıkartmalar bulunmaktadır. 

 2- Ferace modellerinin yeni detayı ise piliselerdir. Etek ve kol kısımlarında yer alan piliseler şıklığı ve zarafeti yansıtmaktadır. Bu şıklık ve zarafete uygun kombinler ile feracenizi tamamlayabilirsiniz. 

 3- Önümüz yaz ve yaz aylarında daha çok asimetrik kesimli önü kısa arkası uzun ya da yanlar uzun arka ve ön kısımları daha kısa olan modeller vitrinleri süslemektedir. Kış aylarına girerken ise daha çok kadife ferace modellerine yönelebilirsiniz. Kadife ferace modelleri ile daha ağır ve şık olarak göze çarpacaksınız. Kadifenin yanında kalın kumaşlar ile yapılmış örgü feraceler de bu senenin modası olarak karşımıza çıkmaktadır. 

 4- Hamile bayanlar için şık görünümü ve rahat olması açısından tercihleri arasında olan ferace önemli bir yere sahiptir. Son dönemlerde üzerinde hamilelere özel bebek ve bebeği, hamileliği yansıtan figürler ile tasarlanan feraceler dikkat çekmektedir. Bu figürler duygusal yapıdaki hamile bayanların oldukça ilgisini çekmekte ve onları mutlu etmektedir. 

 5- Ferace modellerini sıralarken şifon feraceden bahsetmemek olmazdır. Her zaman çok sevilen ve geniş kesimlerce tercih edilen; farklı renk ve modellerde birçok seçenekleri olan şifon feraceler her yıl olduğu gibi bu yılda tesettürlü bayanların vazgeçilmezleri arasında ilk sıralarda yerini almaktadır. 

            2017' nin en trend ve vazgeçilmez renk ve desenlerdeki şık feracelere modaselvim.com adresini tıklayarak kolayca ulaşabilirsiniz.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.