sadsad x
asdasd
2017 En Çok Satılan Tesettür Abiye Modelleri

2017 En Çok Satılan Tesettür Abiye Modelleri

24 Temmuz 2017

Son yıllarda tesettür moda dünyasına verilen önem ile birlikte abiye modellerinde de çeşitlilik git gide artıyor. Tasarımcılar tesettürlü hanımlarımız için tasarladıkları birbirinden şık ve zarif modelleri arasında lazer kesim dantelli abiye modeli muhafazakar kısım tarafından en çok tercih edilenler arasında yerini aldı. Moda Selvim editörleri olarak, düğün sezonunda ve özel günlerde bayanların tercih edebileceği birbirinden şık ve zarif modelleri sizler için seçtik.

Özel günlerde ayrıcalık bir şıklık arayan bayanlarımız birbirinden rahat ve her yaşa uygun seçimler ile sizleri bekliyor.  Gecenin en şık bayanı olmak istiyorsanız size önereceğimiz tesettür abiye modellerine kesinlikle göz atmalısınız. 2017 abiye modelleri arasında lazer kesim modeller her yaşa uygun model olmasıyla bu yılın favori tasarımlar arasında.

Yükselen trendlerle beraber, bayanların özellikle gece dışarı çıktılarında veya özel davetlerde kusursuz bir görünüm yakalamak istekleri oldukça fazladır. Ama unutmayın ki abiye modellerinde dikkat edilmesi gereken en önemlisi, yaşınıza göre giyinmek. Tesettür abiye modellerine bakarken üzerinize yakışanı almanın yanında yaşınıza uygun olanları almayı sakın ihmal etmeyin.

Orta Yaş Tesettürlü Hanımlarımızın Abiye Seçimleri

Tesettür moda dünyası son birkaç yıldır modacıların gözünde ayrı bir oluşturuyor. Modacılar şıklığından vazgeçmeyenler için tasarladığı, lazer kesin detay abiye modeli tam hanımlarımız için biçilmiş kaftan. Küçük detaylarla hareketlenen tesettür abiye modeli son derece asil görünmek isteyen bayanlarımızın kolaylıkla tercih edebileceği bir model.

Kolye detaylı lazer kesim elbise modelini satın almak için tıklayınız

Tesettür abiye giyimde bayanların en çok tercih ettiği Moda Selvim, en özel indirimleri ile sizleri bekliyor.  

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.